Web

Czech Drivers

CMS systém pro společnost, jejímž hlavním cílem je spravovat jízdy a řidiče

14. 8. 2023

CMS systém pro společnost Czech Drivers, jejímž hlavním cílem je efektivně spravovat jízdy a řidiče. Pro tento projekt jsem využil moderní technologie jako Next.js a SCSS pro dosažení optimalizovaného uživatelského zážitku.

CMS systém nabízí široké spektrum funkcí, které usnadňují práci dispečerům. Umožňuje tvorbu jízd v panelu dispatchingu, včetně kalkulace cen. Dále umožňuje přidávání, odebírání a úpravu informací o řidičích, automobilech a kategoriích vozidel. To vše přispívá k lepší organizaci a optimalizaci celého procesu správy jízd.

Během tříměsíčního vývoje jsem čelil různým výzvám a obtížím, jako je komplexní integrace s REST API a synchronizace dat. Nicméně, díky pečlivému plánování jsem dokázal překonat tyto výzvy a přinést do projektu stabilní a funkční front-endové řešení.

Tento projekt nejenže zdůrazňuje mé schopnosti v oblasti vývoje front-endu, ale také ukazuje mé schopnosti v práci s moderními technologiemi a týmovou spolupráci. Jsem hrdý na to, jak jsem mohl přispět k optimalizaci procesu správy jízd pro společnost Czech Drivers.

Naše práce

Sledujte nás pro více projektů!

Made with ❤ Czechia Innovation

Made with ❤ Czechia Innovation